spanduk1
spanduk2
spanduk3
spanduk4
spanduk5

Ningbo Hema Scientific Instrument Co., Ltd.

Ningbo Hema Scientific Instrument Co., Ltd. didegaké ing wulan Maret, 2019. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing nduweni komitmen kanggo nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan penjualan macem-macem deteksi penyakit kronis lan diagnosis lan peralatan perawatan, supaya bisa luwih apik ngladeni pasien kanthi penyakit kronis ing China lan saindenging jagad. netepi kapercayan "nggayuh keunggulan lan nggayuh prestasi sing luar biasa" lan prinsip "keamanan lan efektifitas", terus-terusan ngembangake produk piranti medis teknologi tinggi sing cocog kanggo panggunaan klinis; ngetrapake kabijakan kualitas "kualitas dhisik lan reputasi dhisik", lan ngupayakake ngasilake "100% produk berkualitas tinggi".