Produk

Steel Beaker Tong
  • Air ProSteel Beaker Tong
  • Air ProSteel Beaker Tong
  • Air ProSteel Beaker Tong
  • Air ProSteel Beaker Tong
  • Air ProSteel Beaker Tong

Steel Beaker Tong

Tong Beaker Baja bisa nyekel bikar ing diameter 4-17cm. Bahan: Baja Plain Elektronik Plated. Aksesoris sing apik banget kanggo peralatan laboratorium lan alat pengajaran kanggo sekolah lan universitas

Model:HSG-206A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Steel Beaker Tong



Sanggup nyekel gelas antara diameteripun 4-17cm
Bahan: Baja Plain Elektronik Plated
Aksesoris sing apik banget kanggo peralatan laboratorium lan alat pengajaran kanggo sekolah lan universitas

Spesifikasi:

Dawane: 27 cm / 10,6 inci

Jembar: 7,7cm / 2,8 inci


Paket kalebu:


1 potong penjepit bikar


Panas Tags: Tong Beaker Baja, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.