Produk

Laboratorium Bunsen Burner
  • Air ProLaboratorium Bunsen Burner
  • Air ProLaboratorium Bunsen Burner
  • Air ProLaboratorium Bunsen Burner
  • Air ProLaboratorium Bunsen Burner
  • Air ProLaboratorium Bunsen Burner
  • Air ProLaboratorium Bunsen Burner

Laboratorium Bunsen Burner

Burner bunsen laboratorium tabung tunggal minangka lampu gas sing ngirit energi kanggo propana cair kanthi pembakaran sing cukup, sing cocog kanggo gas alam botol utawa pipa, gas batubara, gas minyak.

Model:HSG-093

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Bunsen Burner


Gelsonlab HSG-093 Laboratorium Bunsen Burner kanthi Flame Stabilizer lan Penyesuaian Ventilasi Udara


Fitur:

Bunsen Burner, Gas Bunsen Burner, Micro Bunsen Burner, Single Tube Bunsen Burner, Liquid Propane Bunsen Burner
100% merek anyar lan berkualitas tinggi
Digawe saka bahan logam bermutu, tahan panas, kukuh, lan awet
Tabung tembaga kanggo campuran gas lan udara, sing nyumbang kanggo kobong sing cukup
Kanthi struktur sing dirancang khusus, ngirit gas kanggo sampeyan

Katrangan:


HSG-093 tabung tunggal minangka lampu gas sing ngirit energi kanggo propana cair kanthi pembakaran sing cukup, sing cocog kanggo gas alam botol utawa pipa, gas batubara, gas minyak.

Fitur:


1. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi.
2. Digawe saka bahan logam bermutu, tahan panas, tegas, lan
awet
3. Tabung tembaga kanggo campuran gas lan udara, sing nyumbang kanggo
kobong sing cukup.
4. Kanthi struktur sing dirancang khusus, ngirit gas kanggo sampeyan.
5. Cocog kanggo botol alam utawa gas alam pipa, gas batubara, gas minyak.

Spesifikasi:


Bahan: basis paduan seng + tabung tembaga
Werna: perak
Dawane umume: 17.5cm / 6.89in
Dhiameter dasar: 7.8cm / 3.07in
Bobot: Kira-kira 224g
 
Paket kalebu:


1 x Bunsen Burner


Panas Tags: Laboratorium Bunsen Burner, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.