Produk

Tenggorokan Rayon Swab Kit
  • Air ProTenggorokan Rayon Swab Kit
  • Air ProTenggorokan Rayon Swab Kit
  • Air ProTenggorokan Rayon Swab Kit
  • Air ProTenggorokan Rayon Swab Kit
  • Air ProTenggorokan Rayon Swab Kit
  • Air ProTenggorokan Rayon Swab Kit

Tenggorokan Rayon Swab Kit

Kit swab rayon tenggorokan gampang dikupas kanthong. Nggampangake presentasi aseptik saka swab. 3ml Media Viral Transport ing tabung mandiri 10ml. Ngilangi tumpahan lan aerofilisasi sing mbebayani biologis. Dioptimalake kanggo tuwuh virus.

Model:VTM-F

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tenggorokan Rayon Swab Kit

 

Gosok poliester kalebu spum serat sintetis ing sekitar poros plastik sing ramping sing nyedhiyakake koleksi lan properti rilis sing apik.

 
Fitur iki nggawe sampling sing rumit lan alus.
 
* Cocog kanggo nglumpukake spesimen, sel utawa cairan trakea kanggo tes DNA.
* Kasedhiya ing loro lan tanpa desain breakpoint cetakan sing unik.
* Agen anti-bakteri lan antijamur nyegah kontaminasi bakteri lan jamur
* Ngindhari virus panyimpenan jangka panjang
* Nyingkiri pangatusan saka sampel
* Ngidini bisa tahan suwe saka virus saiki
* Ngindhari tuwuhing bakteri lan jamur liyane sing ana ing spesimen kasebut
* Menstabilake virus lan nawakake pemulihan maksimal


 

Kemasan Peel-Pouch of Throat Rayon Swab Kit:


Gampang dikupas kanthong. Nggampangake presentasi aseptik saka swab.
3ml Media Transport Viral ing tabung mandiri 10ml:
Ngilangi tumpahan lan aerofilisasi sing mbebayani biologis.
Dioptimalake kanggo tuwuh virus.






Throat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab KitThroat Rayon Swab Kit



Panas Tags: Tenggorokan Rayon Swab Kit, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.