Produk

Tenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung
  • Air ProTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung
  • Air ProTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung
  • Air ProTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung
  • Air ProTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung
  • Air ProTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung
  • Air ProTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung

Tenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung

Gosok poliester kalebu spum serat sintetis ing sekitar poros plastik sing ramping sing nyedhiyakake koleksi lan properti rilis sing apik. Fitur iki nggawe nilon koleksi conto tenggorokan hidung kanthi tabung sing cocog kanggo sampling sing rumit lan alus.

Model:VSTM-A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung

 

Gosok poliester kalebu spum serat sintetis ing sekitar poros plastik sing ramping sing nyedhiyakake koleksi lan properti rilis sing apik.

 
Fitur iki nggawe nilon koleksi conto tenggorokan hidung kanthi tabung sing cocog kanggo sampling sing rumit lan alus.
 
* Cocog kanggo nglumpukake spesimen, sel utawa cairan trakea kanggo tes DNA.
* Kasedhiya ing loro lan tanpa desain breakpoint cetakan sing unik.
* Agen anti-bakteri lan antijamur nyegah kontaminasi bakteri lan jamur
* Ngindhari virus panyimpenan jangka panjang
* Nyingkiri pangatusan saka sampel
* Ngidini bisa tahan suwe saka virus saiki
* Ngindhari tuwuhing bakteri lan jamur liyane sing ana ing spesimen kasebut
* Menstabilake virus lan nawakake pemulihan maksimal


 

Peel-Pouch Packaging of Tenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung:


Gampang dikupas kanthong. Nggampangake presentasi aseptik saka swab.
3ml Media Transport Viral ing tabung mandiri 10ml:
Ngilangi tumpahan lan aerofilisasi sing mbebayani biologis.
Dioptimalake kanggo tuwuh virus.



Tenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungNasal Nylon Flocked Tenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungNasal Nylon Flocked Tenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi TabungTenggorokan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung



Panas Tags: Tenggolongan Sampel Koleksi Tenggorokan Kanthi Tabung, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.