Ngarep > Produk Kesehatan

Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Produk medis utamane kanggo test swab lan meter glukosa getih.

Tes swab digunakake kanggo diagnosa infeksi saluran napas ndhuwur, kayata batuk rejan lan COVID-19. Minangka tes cepet sing bisa uga rumangsa ora kepenak nanging ora nglarani.
Ing tes iki, sekresi saka punggung irung lan tenggorokan ndhuwur diklumpukake nggunakake swab. Kadhangkala, piranti nyedhot bisa digunakake kanggo mbusak sekresi kanthi alus. Iki dikenal minangka aspirasi hidung (utawa nasofaring).
Sekresi kasebut dikirim menyang laboratorium sing lagi diwasa. Iki bakal luwih gampang ngidentifikasi virus, bakteri utawa jamur sing ana. Asil dikirim maneh menyang dhokter sing bakal digunakake kanggo mbantu diagnosa kuman sing bisa nyebabake gejala sampeyan.

Meter glukosa getih minangka piranti medis kanggo nemtokake konsentrasi glukosa getih ing getih. Uga bisa dadi strip kertas glukosa sing dicelupake menyang zat lan diukur ing grafik glukosa. Iki minangka elemen penting kanggo ngawasi glukosa getih ing omah dening wong sing ngalami diabetes mellitus utawa hypoglycemia.

View as  
 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka produsen lan panyedhiya ing China, kita nggawe pesenan fashion lan paling anyar {kata kunci} kanthi sertifikat CE kanthi kualitas berkelas. Hubungi kami kanggo merek paling laris lan adol paling larang {kata kunci}. Yen sampeyan perlu, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kanggo informasi luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.