Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Meter glukosa getih minangka piranti medis kanggo nemtokake konsentrasi glukosa getih ing getih. Uga bisa dadi strip kertas glukosa sing dicelupake menyang zat lan diukur ing grafik glukosa. Iki minangka elemen kunci kanggo ngawasi glukosa getih ing omah (HBGM) dening wong sing ngalami diabetes mellitus utawa hypoglycemia. Setetes getih cilik, sing dipikolehi kanthi nyucuk kulit nganggo lancet, dilebokake ing test strip sing bisa diwaca lan digunakake kanggo ngitung tingkat glukosa getih. Meter banjur nampilake level ing unit mg / dl utawa mmol / l.

Wiwit kira-kira taun 1980, target utama manajemen diabetes tipe 1 lan diabetes mellitus tipe 2 wis entuk tingkat glukosa sing luwih cedhak karo normal sajrone wektu, dipandu dening HBGM kaping pirang-pirang dina. Keuntungan kasebut kalebu nyuda tingkat kedadeyan lan keruwetan komplikasi jangka panjang saka hiperglikemia lan uga nyuda komplikasi hipoglikemia sing bisa ngancam jiwa.
View as  
 
<1>
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka produsen lan panyedhiya ing China, kita nggawe pesenan fashion lan paling anyar {kata kunci} kanthi sertifikat CE kanthi kualitas berkelas. Hubungi kami kanggo merek paling laris lan adol paling larang {kata kunci}. Yen sampeyan perlu, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kanggo informasi luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.