Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Model otot manungsa nampilake saraf utama, pembuluh, jaringan, lan organ anatomi manungsa. Model anatomi otot dicet kanthi warna sing realistis lan kalebu ukuran ukuran nganti model sing luwih cilik. Pilih saka macem-macem pilihan model pendhidhikan otot lengen lan sikil, model demonstrasi otot sirah lan gulu, lan tokoh otot ing otot.

Model otot manungsa iku cocog kanggo mbantu dokter nerangake kahanan medis marang pasien. Terapis fisik lan pijet bisa nggunakake tokoh otot ukuran lengkap sajrone latihan kanggo ngenali otot, cara sing tepat kanggo ngobati cilaka, lan mbandhingake tokoh otot kayata conto otot sing sehat lan ora sehat. Model otot anatomi ngidini gampang diidentifikasi ing kelas lan panelitian sing luwih rinci.
View as  
 
<1>
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka produsen lan panyedhiya ing China, kita nggawe pesenan fashion lan paling anyar {kata kunci} kanthi sertifikat CE kanthi kualitas berkelas. Hubungi kami kanggo merek paling laris lan adol paling larang {kata kunci}. Yen sampeyan perlu, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kanggo informasi luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.