Produk

Model Torso Manungsa Anatomi
  • Air ProModel Torso Manungsa Anatomi
  • Air ProModel Torso Manungsa Anatomi
  • Air ProModel Torso Manungsa Anatomi
  • Air ProModel Torso Manungsa Anatomi
  • Air ProModel Torso Manungsa Anatomi
  • Air ProModel Torso Manungsa Anatomi

Model Torso Manungsa Anatomi

Model torso manungsa anatomi iki nuduhake rincian meh kabeh sistem lan organ manungsa.
awak: sistem pencernaan, sistem pernapasan, sistem urin, sirah mbukak lan punggung nuduhake sistem saraf pusat, total 17
bagean: Torso (1) cerebrum (1) cerebellum (1) paru-paru kiwa lan tengen kanthi iga (2) jantung (2) ati (1) weteng (2) setengah ginjel (1) setengah kandung kemih (1) vertebrata dada kaping 7 (1 ) usus (1) usus kanthi pankreas (1) usus transversal sing bisa dicopot (1) tutup cecum (1)

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Torso Unisex Klasik, 85cm, 17 bagian, Model Tubuh Manusia Anatomi Pengajaran Badan Manusia Plastik


Digawe PVC berkualitas tinggi, populer banget kanggo pengajaran medis.

Model torso manungsa anatomi iki nuduhake rincian meh kabeh sistem lan organ manungsa.

awak: sistem pencernaan, sistem pernapasan, sistem urin, sirah mbukak lan punggung nuduhake sistem saraf pusat, total 17

bagean: Torso (1) cerebrum (1) cerebellum (1) paru-paru kiwa lan tengen kanthi iga (2) jantung (2) ati (1) weteng (2) setengah ginjel (1) setengah kandung kemih (1) vertebrata dada kaping 7 (1 ) usus (1) usus kanthi pankreas (1) usus transversal sing bisa dicopot (1) tutup cecum (1)


Anatomic Human Torso ModelsAnatomic Human Torso Models

Panas Tags: Model Torso Manungsa Anatomi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.