Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Dolanan pendhidhikan (kadhangkala diarani "dolanan instruksif") minangka obyek dolanan, umume dirancang kanggo bocah, sing dikarepake bisa ngrangsang sinau. Dheweke asring ditujokake kanggo nggayuh tujuan pendhidhikan kayata ngewangi bocah supaya duwe katrampilan utawa mulang bocah babagan subyek tartamtu. Dheweke asring nyederhanakake, nggawe miniatur, utawa model kegiatan lan obyek sing digunakake dening wong diwasa.

Sanajan bocah terus-terusan ngobrol lan sinau babagan jagad, akeh obyek sing diajak lan sinau dudu dolanan. Dolanan umume dianggep dibangun kanthi khusus kanggo panggunaan bocah. Bocah-bocah bisa uga dolanan lan sinau saka watu utawa tongkat, nanging ora bakal dadi dolanan pendidikan amarga
obyek alam, dudu obyek sing dirancang, lan ora duwe tujuan pendhidhikan sing dikarepake.

Bedane gumantung karo pemahaman utawa kasunyatan maksud lan nilai dolanan kasebut. Dolanan pendidikan diajab bisa dididik. Kaajab bisa menehi instruksi, promosi intelektualitas, pangembangan emosi utawa fisik. Dolanan pendidikan kudu mulang bocah babagan subyek tartamtu utawa mbantu bocah ngembangake katrampilan tartamtu. Dolanan luwih akeh dirancang kanthi pikiran lan pangembangan bocah nalika saiki.
View as  
 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka produsen lan panyedhiya ing China, kita nggawe pesenan fashion lan paling anyar {kata kunci} kanthi sertifikat CE kanthi kualitas berkelas. Hubungi kami kanggo merek paling laris lan adol paling larang {kata kunci}. Yen sampeyan perlu, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kanggo informasi luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.