Produk

Kazoos Plastik
  • Air ProKazoos Plastik
  • Air ProKazoos Plastik
  • Air ProKazoos Plastik
  • Air ProKazoos Plastik
  • Air ProKazoos Plastik
  • Air ProKazoos Plastik

Kazoos Plastik

Kazoos Plastik digawe saka bahan plastik bermutu, ora beracun lan aman, kanthi ujung sing alus, bebas nggunakake. cocok kanggo instrumen iringan, ukulele, piano, biola, lsp. Uga bisa digunakake minangka boneka hadiah, minangka hadiah kanggo bocah-bocah.

Model:HS-KL-1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kazoos Plastik                                            


Gelsonlab HS-KL-1 Beda Piranti Alat Musik Plastik Kazoos kanggo Hadiah, Hadiah lan Nikmat Pesta, Sahabat sing apik kanggo Gitar, Ukulele, Biola

Bahan: digawe saka bahan plastik bermutu, ora beracun lan aman, kanthi ujung sing alus, bebas nggunakake
Ukuran: ukurane udakara. 12 cm / 4.7 inci. Bobot entheng, ukuran moderat, cocog kanggo digunakake kanggo pamula
Werna sregep: ​​padhang lan padhang, biru, ijo, kuning, abang, ungu. Dolanan sing apik banget, nanging uga alat musik sing gampang disenengi bocah-bocah
Aplikasi sing akeh: cocok kanggo instrumen iringan, ukulele, piano, biola, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake minangka hadiah, minangka hadiah kanggo bocah-bocah


Panas Tags: Kazoos Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.