Produk

Segitiga Instrumen Perkusi Tangan
  • Air ProSegitiga Instrumen Perkusi Tangan
  • Air ProSegitiga Instrumen Perkusi Tangan
  • Air ProSegitiga Instrumen Perkusi Tangan
  • Air ProSegitiga Instrumen Perkusi Tangan
  • Air ProSegitiga Instrumen Perkusi Tangan
  • Air ProSegitiga Instrumen Perkusi Tangan

Segitiga Instrumen Perkusi Tangan

Triangles Instrumen Perkusi Tangan bisa nggawe swara sing unggul lan sregep, sing bisa digunakake ing kelas musik kanggo ngembangake bakat musik bocah lan rasa irama. Sempurna kanggo dolanan awal, karya irama bocah cilik, utawa musik kelas.

Model:HS-T

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Segitiga Instrumen Perkusi Tangan                         


Gelsonlab HS-T Series Segitiga Instrumen Perkusi Tangan with Striker for Music Triangle Children Music Enlightenment 


 

Digawe saka baja berkualitas tinggi, gantungan karet kuning, awet lan kuat.
Segitiga musik bisa nggawe swara sing unggul lan sregep, sing bisa digunakake ing kelas musik kanggo ngembangake bakat musik bocah lan rasa irama.
Cocog kanggo dolanan awal, karya irama bocah, utawa musik kelas. Cocog kanggo murid sekunder utawa murid utama, klub bocah, klompok greja, gamelan perkusi, utawa uga dolanan pendidikan.
Ukuran Beda: 5 Ukuran (4 "5" 6 "7" 8 ") Segitiga kanthi Tip Anget Striker: Kita menehi saran supaya bocah cilik kudu ngawasi wong tuwa nalika main karo segitiga kasebut.
 
Panas Tags: Segitiga Instrumen Perkusi Tangan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.