Produk

Instrumen Perekam Soprano Plastik
  • Air ProInstrumen Perekam Soprano Plastik
  • Air ProInstrumen Perekam Soprano Plastik
  • Air ProInstrumen Perekam Soprano Plastik
  • Air ProInstrumen Perekam Soprano Plastik
  • Air ProInstrumen Perekam Soprano Plastik
  • Air ProInstrumen Perekam Soprano Plastik

Instrumen Perekam Soprano Plastik

Piranti Plasma Soprano Recorder kasedhiya karo recorder keturunan, kemasan ireng lan rod pembersih lan instruksi diagram driji, minangka alat musik dhasar kanggo siswa sekolah, 8 bolongan perekam gaya Jerman luwih gampang diputer.

Model:HS-0M8A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Instrumen Perekam Soprano Plastik                       


Alat Perekam Soprano Plastik Gelsonlab HS-0M8A kanggo bocah lan Gaya Jerman 8 Lubang diwasa kanthi Rod Pembersih


 

Bahan: Perekam soprano digawe saka bahan abs bermutu, awet lan entheng, nggawa tas panyimpenan sing cocog, sampeyan bisa njupuk
Gampang diresiki: Kanthi konstruksi 3 potong, luwih gampang ngresiki bagian njero perekam soprano nganggo batang pembersih, njamin karesikan
Aplikasi: Perekam soprano cocok kanggo gamelan sekolah, latihan omah, kelas musik utawa minangka hadiah kanggo anak, kanca sing seneng musik
Katrangan produk
Werna: Putih Gading

Set perekam Soprano: Set iki dilengkapi recorder keturunan, kemasan ireng lan rod pembersih lan instruksi diagram driji, minangka alat musik dhasar kanggo siswa sekolah, 8 bolongan perekam gaya Jerman luwih gampang diputer. Materi lan dimensi: Perekam soprano digawe saka bahan abs berkualitas, awet lan entheng, lan nada alus, dawane perekam udakara. 12,75 inci, lan dawa rod pembersih udakara. 11,02 inci. Gampang digawa lan diresiki: Kasedhiya tas panyimpenan ireng, gampang digawa, kayata kelas musik, plancongan, plancongan dalan, lsp. Kanthi konstruksi 3 ukuran, bisa dipisahake lan luwih gampang ngresiki bagian jero perekam soprano nganggo rod pembersih, njamin karesikan instrumen sampeyan. Cocog kanggo: Perekam soprano cocog kanggo gamelan sekolah, latihan omah, kelas musik utawa minangka hadiah kanggo anak, kanca sing seneng musik. Spesifikasi: Warna: Bahan putih gading: Panjang soprano abs: Kira-kira. Panjang batang reresik 12.75 inci: Kira-kira. Isi paket 11.02 inci: 1 x recorder keturunan 1 x rod pembersih 1 x instruksi grafik driji 1 x tas nggawa ireng.

Panas Tags: Instrumen Perekam Soprano Plastik, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.