Produk

Pengocok Endhog Kayu Paskah
  • Air ProPengocok Endhog Kayu Paskah
  • Air ProPengocok Endhog Kayu Paskah
  • Air ProPengocok Endhog Kayu Paskah
  • Air ProPengocok Endhog Kayu Paskah
  • Air ProPengocok Endhog Kayu Paskah
  • Air ProPengocok Endhog Kayu Paskah

Pengocok Endhog Kayu Paskah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengocok Endhog Kayu Paskah                                  


Gelsonlab HS-M01-1 Pengocok Endhog Kayu Paskah Maracas for Party Favors, Classroom Prize Supplies and Percussion Musical Instrument


 

Fitur:

Bahan Aman: Penggiling endhog digawe saka cat kayu lan ora beracun murni, aman lan ora mbebayani.
Ukuran sing Cocokake: Saben pengocok endhog udakara 2,95 inci lan diameter 1,97 inci, katon kaya ukuran endhog umume, sampurna kanggo bocah.
Instrumen Pencahayaan Musik sing Apik: Pengocok endhog nyedhiyakake cara sing nyenengake lan gampang kanggo sinau babagan dhasar irama, Cocog kanggo dolanan awal, karya irama bocah cilik, utawa musik sekolah ing sekolah.
Dolanan Lucu: Penggodhog endhog duwe pola sing menarik lan warna sing cerah, katon lucu lan apik banget, ngetokake swara alus kaya pasir sing mili nalika sampeyan goyangake. bocah bakal seneng karo iki, lan uga bisa uga pesta bocah sing nyenengake.
Hadiah shower bayi sing cocog kanggo bayi utawa kanca sampeyan.
Katrangan produk
Bahan: cat kayu lan ora beracun murni

Aplikasi: dolanan awal, instrumen pencerahan musik, hadiah bocah, pengisi tas pesta, pesta

Ukuran: 2,95 x 1,97 inci / 7.5 x 5cm (dawane x diameter)

Panas Tags: Produsen Egg Kayu Paskah, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.