Produk

Maracas Kayu
  • Air ProMaracas Kayu
  • Air ProMaracas Kayu
  • Air ProMaracas Kayu
  • Air ProMaracas Kayu
  • Air ProMaracas Kayu
  • Air ProMaracas Kayu

Maracas Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Maracas Kayu


Gelsonlab HS-M1 Instrumen Musik Gedhe Irama Salsa Irama 10 PAKET KAYU RUMBA KAYU Set 2 Maraca Kayu
Fitur:

 

Pungkasan MARACAS MEXICAN sing sampeyan goleki, INSTRUMEN MUSIK PERFECT kanggo perkusi tangan sing nemtokake irama ing klompok sing disenengi pesta maracas
PAIR KUALITAS KAYU BESAR SIZED SOLID SHAC-SHACS kanthi awak sing kuwat lan fitur cekelan gagang sudhut mlengkung
LENGTH udakara 10in, Jembar udakara 3in, Bobot: 1 pon; Bahan: kayu
RATT PAINTANGAN Tangan dipenuhi wiji kualitas kanggo kinerja perkusi latin sing sampurna
GAMPANG GOLEK LAN GOLEK RUMBA RATTLE SHAKERS, mula alur lan tulung goyang, goyang, goyangake nggawe swara sing asri lan asri
Katrangan produk
 

Coba aja goyangake Maracas iki nalika nyekel! Iku mokal !!

Nyedhiyakake Shaker Perkusi Latin Gedhe Kanthi Swara Asri

â Apa sampeyan wis rampung karo Maracas sing cilik, sepi, lan kurang kualitas?
â € ¢ Apa sampeyan butuh prekara sing luar biasa ing pesta sabanjure?

Maracas Kayu Gedhe, Cahya lan Werna

Maraca sing apik iki bakal ngganggu kanca sampeyan. Dheweke bakal takon sampeyan nemokake ing endi.
Shaker Rumba sing kuat lan asli kanthi awak sing kuwat

â € ¢ Bisa nyedhiyakake kualitas swara sing unggul lan apik kanggo pagelaran musik langsung.
- Fitur ergonomis cekelan cekelan cekung lan tangan sing dicet.
â € ¢ Penggemar Rumba sing njaluk perhatian.
. Dia6.5cm; L24cm


Panas Tags: Maraca Kayu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.