Profil Perusahaan

Ningbo Hema Scientific Instrument Co., Ltd. didegaké ing wulan Maret, 2019. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing duwe komitmen kanggo nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan penjualan macem-macem deteksi penyakit kronis lan diagnosis lan peralatan perawatan, supaya bisa luwih apik kanggo pasien sing ngalami penyakit kronis ing China lan jagad iki.

Perusahaan kasebut duwe kapercayan "ngupayakake keunggulan lan nggayuh prestasi sing luar biasa" lan prinsip "keamanan lan efektivitas", terus-terusan ngembangake produk piranti medis teknologi tinggi sing cocog kanggo panggunaan klinis; ngetrapake kabijakan kualitas "kualitas dhisik lan reputasi dhisik", lan ngupayakake ngasilake "100% produk berkualitas tinggi".

Perusahaan wis nglumpukake pirang-pirang profesional multi-tingkat lan berkualitas tinggi, gumantung karo sistem manajemen ilmiah modern, gaya kerja sing ketat lan efisien lan sistem layanan purna jual sing sampurna, mbentuk sistem sing sampurna nggabungake riset lan pangembangan, produksi, penjualan, logistik lan pangopènan. Ora mung iku, Dashi uga ngupayakake mbangun ekosistem layanan kesehatan penyakit kronis, riset ing skrining awal, peringatan dini, intervensi, keperawatan lan aspek penyakit liyane, lan terus-terusan nyumbang kanggo pangembangan industri kesehatan China. Biosensor cerdas, sistem manajemen POCT rumah sakit, platform terbuka data cloud, manajemen kesehatan awan, sistem pendukung penyakit kronis, pusat manajemen penyakit kronis lan sistem manajemen medis. Perusahaan bakal fokus ing manajemen penyakit kronis Internet + medis, nggawe mode manajemen penyakit kronis anyar, nyambungake pasien lan layanan manajemen kesehatan liwat biosensor cerdas, lan nggampangake akses pasien menyang pandhuan manajemen kesehatan mandhiri kanthi basis data, saengga medis konsultan staf lan manajemen kesehatan bisa nyedhiyani perawatan lan pandhuan sing ditarget.

Kita percaya tenan manawa ora ana gedhene perusahaan, perusahaan kasebut ora bisa ndhukung industri. Tanpa lemah kanggo pangembangan industri sing sehat, ora bakal ana jaminan kanggo pembangunan perusahaan sing berkelanjutan. Muga-muga industri alat medis China bakal tuwuh kanthi cepet. Kita percaya manawa perusahaan ora mung bakal menehi kontribusi kanggo pangembangan industri piranti medis China, nanging uga bakal dadi perusahaan sing luar biasa!