Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Instrumen matematika minangka alat utawa piranti sing digunakake ing pasinaon utawa praktik matematika. Ing géomètri, pambangunan macem-macem bukti ditindakake mung nganggo kompas lan lempeng; bantahan ing bukti kasebut mung gumantung ing sifat ideal instrumen kasebut lan konstruksi harfiah dianggep mung minangka pendekatan. Ing matématika terapan, instrumen matématika digunakake kanggo ngukur sudut lan jarak, ing astronomi, pandhu arah, survey lan kanggo ngukur wektu.
View as  
 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka produsen lan panyedhiya ing China, kita nggawe pesenan fashion lan paling anyar {kata kunci} kanthi sertifikat CE kanthi kualitas berkelas. Hubungi kami kanggo merek paling laris lan adol paling larang {kata kunci}. Yen sampeyan perlu, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kanggo informasi luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.