Produk

Set Wangun Geometri Ekspansi Lipat
  • Air ProSet Wangun Geometri Ekspansi Lipat
  • Air ProSet Wangun Geometri Ekspansi Lipat
  • Air ProSet Wangun Geometri Ekspansi Lipat
  • Air ProSet Wangun Geometri Ekspansi Lipat
  • Air ProSet Wangun Geometri Ekspansi Lipat
  • Air ProSet Wangun Geometri Ekspansi Lipat

Set Wangun Geometri Ekspansi Lipat

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Wangun Geometri Ekspansi Lipat


Gelsonlab HSMM-082 Pendidikan 7 pcs plastik Dilipat Polyhedron instrumen geometri set bentuk Geometris

produk pendhidhikan ilmu pengetahuan nyakup prinsip matematika lan sains terapan ing proyek berbasis kelas lan homeschool. guru ing kelas pra-k, SD, lan sekunder nggunakake kit lan produk ilmu sains saliyane kurikulum ilmu, teknologi, teknik, lan matematika (batang) kanggo nduduhake konsep batang lan aplikasi dunia nyata liwat kegiyatan langsung. proyek pendhidhikan ilmu pengetahuan kalebu macem-macem kegiyatan, kayata eksperimen praktis ing teknik, aeronautika, robotika, energi, kimia, fisika, biologi, lan geologi.

Featrue:

Entuk pangerten konsep geometris kanthi langsung
Sinau babagan wujud, ukuran lan hubungan antarane area lan volume
Plastik sing bisa diisi plastik sing sampurna kanggo demonstrasi lan eksperimen
Set 7-potong kalebu macem-macem bentuk geometris lan pandhuan kegiatan
Sampurna kanggo umur 8+ taun

Panas Tags: Set Wangun Geometri Ekspansi Lipat, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.