Produk

Set Lingkaran Fraksi
  • Air ProSet Lingkaran Fraksi
  • Air ProSet Lingkaran Fraksi
  • Air ProSet Lingkaran Fraksi
  • Air ProSet Lingkaran Fraksi
  • Air ProSet Lingkaran Fraksi
  • Air ProSet Lingkaran Fraksi
  • Air ProSet Lingkaran Fraksi
  • Air ProSet Lingkaran Fraksi

Set Lingkaran Fraksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Lingkaran Fraksi


Gelsonlab HSMM023 Bunderan Pecahan disetel kanggo matématika Bagean bunder sing padha kanggo pendhidhikan Matematika

Fitur:

Bunderan fraksi nomer plastik kanthi kode warna kasebut kalebu 9 bunderan sing nuduhake 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/8, 1/10 lan 1/12, lan kabeh.
Saben lingkaran ukurane udakara 3 1/2 "dhiameter.
Kasedhiya ing wadhah plastik sing bening.
Kelas sing Disaranake: 2-12
 
Katrangan produk


Bunderan fraksi nomer plastik sing diwenehi kode warna kasebut kalebu 9 bunderan sing nuduhake 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/8 1/10 lan 1/12 lan sakabehane. Saben lingkaran ukurane udakara 3 1/2 "dhiameter. Kasedhiya ing kothak panyimpenan plastik sing kenceng. Kumpulan Fraction Circles iki uga dadi alat manipulatif siswa kelas 4: Pusat Matematika Lingkaran Tangan Fraksi (# 502871) lan ngganti sudent lawas 503569 kanggo Kelas 3: Fraksi Lingkaran Tangan-On Matematika Pusat

1.bahan: PVC

2.Dia: lingkaran plastik 20cm kanthi 4 warna cerah

3. Isi: 1 kabeh 2 * 1 / 2,3 * 1 / 3,4 * 1 / 4,5 * 1 / 5,6 * 1 / 6,8 * 1 / 8,10 * 1/10

4. Paket: 20 pcs / CTN

ukuran CTN: 42 * 21 * 35cm


Panas Tags: Set Lingkaran Pecahan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.