Produk

Kothak Persentase Pecah Pelangi
  • Air ProKothak Persentase Pecah Pelangi
  • Air ProKothak Persentase Pecah Pelangi
  • Air ProKothak Persentase Pecah Pelangi
  • Air ProKothak Persentase Pecah Pelangi
  • Air ProKothak Persentase Pecah Pelangi
  • Air ProKothak Persentase Pecah Pelangi

Kothak Persentase Pecah Pelangi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Persentase Pecah Pelangi                   


G persentase Gesil HSMM024A Pethikan Persen Magnetik Pecah Persen, Kit Pendidikan Kelas


Fitur:

Visual, alat bantu tangan kanggo mulang babagan pecahan
Ngenalake konsep pecahan, bagean menyang kabeh, padha, lan mbandhingake; selaras kanggo ndhukung standar akademik ing matématika
Set 51-potong kalebu kothak plastik kanthi kode warna kanggo nggambarake wholes, halves, thirds, seperths, kaping lima, kaping enem, kaping wolu, kaping sepuluh, lan nomer rolas
Fitur tray lan pandhuan kegiatan
Umur 6+

Katrangan produk


Jelajahi konsep fraksi lan bagean kanthi visual lan langsung. Potongan kode warna nggambarake 1 sakabehane, setengah, katelu, kaping papat, kaping lima, kaping enem, kaping wolu, kaping sapuluh lan kaping rolas. Kalebu tray plastik lan pandhuan kegiatan

Kanthi kothak kanthi kode warna kasebut, para siswa bisa ngapusi bagean-bagean supaya bisa ngerti apa gandhengane. Gunakake kothak kanggo nindakake operasi matématika sing gampang nganggo pecahan, desimal lan persentase. Saben set ngemot 51 kothak plastik ing plastik sing kuat


Panas Tags: Pira-pira Persen Pecahan Pelangi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.