Produk

Meja Blok Atribut Pendidikan
  • Air ProMeja Blok Atribut Pendidikan
  • Air ProMeja Blok Atribut Pendidikan
  • Air ProMeja Blok Atribut Pendidikan
  • Air ProMeja Blok Atribut Pendidikan
  • Air ProMeja Blok Atribut Pendidikan
  • Air ProMeja Blok Atribut Pendidikan

Meja Blok Atribut Pendidikan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meja Blok Atribut Pendidikan               


Meja Blok Atribut Pendidikan Gelsonlab HSMM-040 Set ing Baki, irisan gambar Geometrik


Fitur:

Ukuran meja iki kalebu limang wujud, telung warna, rong ukuran, lan kekandelan loro.
Kalebu tray panyimpenan sing migunani.
Set 60.
Ukurane 3 cm - 9 cm (1 3/16 in - 3 1/2 inci.)
Kelas sing Disaranake: K-3

Katrangan produk


Set ukuran meja iki kalebu 5 wujud telung warna rong ukuran lan kekandelan loro. Kalebu tray panyimpenan sing migunani. Ukurane 3 cm - 9 cm. Set 60.


Panas Tags: Meja Blok Atribut Pendidikan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.