Produk

Turntable Matematika
  • Air ProTurntable Matematika
  • Air ProTurntable Matematika
  • Air ProTurntable Matematika
  • Air ProTurntable Matematika
  • Air ProTurntable Matematika
  • Air ProTurntable Matematika

Turntable Matematika

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Turntable Matematika                              


Gelsonlab HSMM-026 Matematika sekolah dhasar Tabel putar tabel putar putar kemungkinan demonstrasi eksperimen bayi


Spesifikasi:

Digawe saka plastik, Dia 14cm, dhuwur, Alat kanggo pendidikan matématika, kualitas apik banget

Instrumen kasebut minangka disk puteran, sing bisa mandheg ing posisi apa wae sawise muter, lan warna utawa angka sing dituduhake kanthi posisi sing ana ing pointer bakal nggawe landasan kanggo sinau teori probabilitas lan statistik.


Panas Tags: Turntable Matematika, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.