Produk

Demonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary
  • Air ProDemonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary
  • Air ProDemonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary
  • Air ProDemonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary
  • Air ProDemonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary
  • Air ProDemonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary
  • Air ProDemonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary

Demonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Demonstrasi Kemungkinan Jenis Pointer Meja Rotary


Gelsonlab HSMM-025 matématika sekolah dhasar, Tabel puteran, Rotary, tipe penunjuk kemungkinan demonstrasi eksperimen bayi

Spesifikasi:

Digawe saka plastik, Dia 14cm, dhuwur, Alat kanggo pendidikan matématika, kualitas apik banget

Instrumen kasebut minangka disk puteran, sing bisa mandheg ing posisi apa wae sawise muter, lan warna utawa angka sing dituduhake kanthi posisi sing ana ing pointer bakal nggawe landasan kanggo sinau teori probabilitas lan statistik.


Panas Tags: Demonstrasi Probabilitas Tipe Tabel Rotary, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.