Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Model Torso Manungsa, torsi manungsa ukurane lan ukuran setengah, torsos kanggo sekolah menengah lan sekolah kedokteran â € 3B Ilmiah minangka papan kanggo kualitas lan regane model torso manungsa. Torsos kita dikembangake lan dimodelake dening pengrajin trampil ing plastik berkualitas tinggi, banjur saben awak dicet kanthi tangan kanggo nuduhake detail sing dhuwur. Model Torso Manungsa mung awake cilik nanging kualitase paling dhuwur. Ing ukuran setengah urip kanthi 12 bagean sing bisa dicopot, kita ngajak sampeyan mbandhingake kualitas sadurunge tuku ing papan liya. Desain luar biasa Human MRI Torso nyedhiyakake tampilan unik awak manungsa sing ora ditemokake ing model awak liyane. Dikembangake kanthi nggunakake teknik pencitraan modern, nuduhake 15 irisan horisontal liwat awak manungsa sing bisa dideleng lan dipriksa saka sudhut apa wae.

View as  
 
<1>
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka produsen lan panyedhiya ing China, kita nggawe pesenan fashion lan paling anyar {kata kunci} kanthi sertifikat CE kanthi kualitas berkelas. Hubungi kami kanggo merek paling laris lan adol paling larang {kata kunci}. Yen sampeyan perlu, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kanggo informasi luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.