Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Sawetara item pangukuran instrumen geografi umum:

-Barometer: Barometer digunakake kanggo ngukur tekanan atmosfer. Iki uga dikenal minangka Tube Torriceli sawise Torricelli sing nggawe instrumen iki
-Wewan angin / jago cuaca: Iki minangka instrumen kanggo ngawasi arah angin
- Ukur / Udometer / Pluviometer / Fluviograph: Alat sing digunakake kanggo ngukur jumlah udan cair sajrone wektu sing ditemtokake
-Sukat gauge: Iki padha karo gauge Rain nanging ora beda karo gauge udan, gauge salju ukuran presipitasi padhet
-Anemometer: Anemometer minangka piranti sing digunakake kanggo ngukur kecepatan angin. Iki mbantu kita ngerti sepira banteré angin ing wektu tartamtu
-Hydrometer: Hidrometer ngukur kerapatan relatif utawa gravitasi cairan tartamtu sing dadi rasio kerapatan cairan karo rasio kerapatan banyu
-Hygrometer: Minangka instrumen sing digunakake kanggo ngukur asor relatif
-Thermometer: Minangka instrumen sing digunakake kanggo ngukur suhu
-Seismograph: Umume digunakake kanggo ngukur gerakan sing disebabake gempa bumi
View as  
 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka produsen lan panyedhiya ing China, kita nggawe pesenan fashion lan paling anyar {kata kunci} kanthi sertifikat CE kanthi kualitas berkelas. Hubungi kami kanggo merek paling laris lan adol paling larang {kata kunci}. Yen sampeyan perlu, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kanggo informasi luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.