Produk

Stasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer
  • Air ProStasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer
  • Air ProStasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer
  • Air ProStasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer
  • Air ProStasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer
  • Air ProStasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer
  • Air ProStasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer

Stasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Thermometer


Gelsonlab HSGT-050 128mm warna aluminium aluminiumHawa Cuaca Rumah Tangga 3 in 1 Barometer Thermometer Hygrometer Hanging Wall

Katrangan produk
100% merek anyar lan berkualitas tinggi
Katrangan:
Produk iki digunakake kanggo ngukur pangowahan paramèter suhu, asor, tekanan atmosfer. Miturut variasi suhu, kelembapan lan tekanan udara lingkungan, bisa prakiraan cuaca kanthi akurat. Mula, bisa dadi instrumen ramalan cuaca kluwarga multifungsi.

Fitur:
Kanthi barometer, thermometer lan hygrometer, 3 in 1 multifungsi, ekonomis lan praktis
Jarak pangukuran standar, prédhiksi cuaca luwih akurat
Ringan lan gampang dipasang, cocok kanggo digantung utawa dilebokake ing permukaan
Desain sing sederhana lan elegan nggawe sampeyan luwih nyaman nalika nggunakake

Fungsi: Prodhuk digunakake kanggo ngukur pangowahan suhu, asor, tekanan atmosfer lan parameter liyane ing lingkungan. Bisa ramalan kanthi akurat babagan perubahan cuaca mbesuk miturut gaya perubahan suhu lingkungan, asor lan tekanan atmosfer. Iki minangka instrumen prakiraan cuaca kluwarga (barometer) sing fungsional.

Fitur Produk: Cincin Perak Aluminium Paduan Perak, Lensa Plastik PMMA, Roda Benang Nada Emas / Emas, Tampilan Multifungsi, Tampilan Ganda Panel Layar Ganda kanthi Tandha Pangowahan Cuaca

Ukuran pangukuran: -30-50C, 0-100% RH, 970-1050hPa,

Resolusi: 1C, 2% RH, 1hPa

Akurasi pangukuran: + 2C, + 5% RH (40-70% RH), +5 hPa (970-1040 hPa)

Ukuran produk: babagan AppxD128 * TH41mm

Bobot: Babagan Appx130g

Panas Tags: Stasiun Cuaca 3 In 1 Barometer Thermometer Barometer

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.