Produk

Thermometer Hygrometer Barometer Jam
  • Air ProThermometer Hygrometer Barometer Jam
  • Air ProThermometer Hygrometer Barometer Jam
  • Air ProThermometer Hygrometer Barometer Jam
  • Air ProThermometer Hygrometer Barometer Jam

Thermometer Hygrometer Barometer Jam

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermometer Hygrometer Barometer Jam


Gelsonlab HSGT-047A baja stainel berkualitas tinggi 3 in 1 thermometer hygrometer barometer jam

(Ukuran Ukur): 970 ~ 1050hPa, -30 ~ 50C, 0 ~ 100% RH

Resolusi: 1hPa, 1C, 2% RH

(Akurasi): +/- 5hPa (980 ~ 1040hPa); +/- 2C; +/- 5% RH (40 ~ 70% RH, ing 25C)

(Ukuran Unit): D200 * TH40mm

(Bobot): 0,45KG

Tekanan atmosfer bisa nggambarake yen kerapatan udara ing level dhuwur sing beda ing permukaan bumi, miturut regane area kerapatan udara dipérang dadi tekanan rendah lan tekanan dhuwur, kaya banyu sing kasebar saka cairan, udhara saka tekanan dhuwur nganti sithik area, area tekanan rendah duwe akeh uap banyu lan pituduh awan utawa udan, mula, swasanane ora apik amarga depresi, kosok baline amarga tekanan cuaca sing tambah apik.
Ing barometer, tekanan dhuwur lan tekanan kurang relatif, ora ana watesan sing jelas. Nanging, kita bisa adhedhasar 1000 hpa, kanggo area tekanan rendah ing sisih kiwa, ing sisih tengen dhuwur.
Nggunakake petunjuk sing bisa disetel ing lensa barometer mung bisa nandhani wektu tekanan atmosfer lan mirsani owah-owahan tekanan atmosfer, apa sampeyan maca paling ora sepisan sedina, lan ngrekam frekuensi pangowahan tekanan, bola-bali saben dina bisa entuk ramalan cuaca sing akurat. Sanajan faktor nyata sing mengaruhi cuaca, kayata lokasi geografis, suhu, asor, angin lan musim, nanging kanthi ngerteni owah-owahan tekanan atmosfer bisa nggawe sampeyan laporan cuaca.
 
Barometer mbalikke bolongan tembok sing digantung, tekan pucuk ing tembok, barometer dipasang ing ndhuwur. Nanging aja nganti dhuwur, kanggo nggampangake maca lan nyetel injeksi kontras.

Panas Tags: Thermometer Hygrometer Barometer Clock, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.