Produk

Gauge Udan Plastik
  • Air ProGauge Udan Plastik
  • Air ProGauge Udan Plastik
  • Air ProGauge Udan Plastik
  • Air ProGauge Udan Plastik
  • Air ProGauge Udan Plastik
  • Air ProGauge Udan Plastik

Gauge Udan Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gauge Udan Plastik                                       


Gelsonlab HSGC-002 Gauge Plastik 12 inci kanthi Desain Maca Kapasitas 5-Inch Kapasitas Hujan Meter, Gauge Hujan Gedhene Maca Gampang


Fitur:

Materi: PS
Ukuran: 310 * 70 * 38mm
Ngukur presipitasi 5 inci kebak
Ngukur tabung dicopot kanggo nglumpukake glets

Bisa digantung ing tembok ruangan utawa dipasang ing lemah


Deskripsi Produk:

Ngerti kepiye udan April nggawa kembang Mei, kanthi ukuran udan Plastik La Crosse kanthi desain Magnifying Easy-to-Read. Pengukur iki ngukur udan ing kebon mburi omah kanthi angka sing akeh lan garis pangukuran sing jelas kanggo mesthekake maca sing akurat, sanajan saka kadohan. Gauge Hujan 12 inci bisa dipasang ing pager utawa pagar ing dhuwur sing cocog kanggo diwaca utawa mlebu ing lemah kanthi nggunakake krenjang ujung sing runcing. Hardware sing dipasang didol kanthi kapisah. Corong koleksi udan akrilik sing jernih, tahan cuaca bisa gampang dicopot dadi gampang kosong utawa resik.

Ukuran produk: 310x70x38mm, Bahan: PS, Volume: 5 Inci

Pengepakan: saben ing kertu blister, 60 pcs / ctn, ukuran karton: 60x40.5x41.5cm, N.W / G.W: 9 / 11KGS


Panas Tags: Gauge Hujan Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.