Produk

Digital 3 Piala Anemometer
  • Air ProDigital 3 Piala Anemometer
  • Air ProDigital 3 Piala Anemometer
  • Air ProDigital 3 Piala Anemometer
  • Air ProDigital 3 Piala Anemometer
  • Air ProDigital 3 Piala Anemometer
  • Air ProDigital 3 Piala Anemometer

Digital 3 Piala Anemometer

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Digital 3 Piala Anemometer                                            


Gelsonlab HSGC-008 Digital 3 Cangkir Anemometer Kecepatan angin meteran angin angin anemometer


Ukuran pangukuran: 0-30 m / s

Ngukur Akurasi: Kesalahan kurang saka ± (0.3 ± 0,03V) m / s (Kecepatan Angin V-Nyata)

Temprature Makarya: 0-45 ° C

Kelembapan Makarya: kurang saka 90% RH (Non-kondensasi)

Daya: 4.5V 5 # Baterai x3

Rata-rata Konsumsi Saiki: kurang saka 5mmA

Ukuran: 400mmx100mmx100mm

Bobot: 0,5KG


 

Panas Tags: Anemometer Digital 3 Cangkir, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.