Produk

Meter Kacepetan Angin
  • Air ProMeter Kacepetan Angin

Meter Kacepetan Angin

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meter Kacepetan Angin


Gelsonlab HM-GC003 Kecepatan angin meteran angin angin anemometer cangkir kecepatan angin

Model kerja warna iki sensitif banget karo angin sepele 2 mph. Amarga puteran kanthi kecepatan 1/6 saka kecepatan angin, kecepatan angin bisa ditemtokake kanthi jumlah kanthi ngetung rotasi.

Kalebu papat cangkir cetakan plastik, 3 warna ireng, 1 abang kanggo kontras; poros gesekan kurang; dhasar plastik sing kuat; instruksi kanthi conto masalah lan diagram kacepetan angin.


Panas Tags: Meter Kecepatan Angin, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.