Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Model Biologi lan Spesimen Digunakake ing Lab.

Spesimen biologis (uga diarani biospecimen) minangka spesimen laboratorium biologis sing dianakake biorepository kanggo riset. Spesimen kasebut bakal dijupuk kanthi sampel supaya bisa dadi wakil spesimen liyane sing dijupuk saka sumber spesimen kasebut. Yen spesimen biologis disimpen, saenipun tetep padha karo spesimen sing dikumpulake anyar kanggo tujuan paneliten.

Spesimen biologis manungsa disimpen ing jinis biorepository sing diarani biobank, lan ilmu ngreksa spesimen biologis paling aktif ing bidang biobanking.

View as  
 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka produsen lan panyedhiya ing China, kita nggawe pesenan fashion lan paling anyar {kata kunci} kanthi sertifikat CE kanthi kualitas berkelas. Hubungi kami kanggo merek paling laris lan adol paling larang {kata kunci}. Yen sampeyan perlu, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kanggo informasi luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.