Produk

Pasokan Daya Tegangan Dhuwur
  • Air ProPasokan Daya Tegangan Dhuwur

Pasokan Daya Tegangan Dhuwur

Sumber Daya Tegangan Tinggi nyedhiyakake output EHT kanthi terus-terusan variabel saka 0 nganti 6KV kanthi maksimal 3MA DC saiki. Fitur kalebu proteksi kakehan

Model:HSPE-018

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

SUPPLY DAYA VOLTAGE Duwur

Ukuran sakabèhé: 350 * 145 * 110MM

Bobot Produk: 4,5KG
pasokan listrik voltase dhuwur econmical iki bakal nyedhiyakake cukup saiki kanggo macem-macem eksperimen lan aplikasi praktis.
Sumber Daya Tegangan Tinggi nyedhiyakake output EHT kanthi terus-terusan variabel saka 0 nganti 6KV kanthi maksimal 3MA DC saiki. Fitur kalebu proteksi kakehan

CE disetujoni. SUPPLY POWER VORTAGE TINGGI

Panas Tags: Suplai Daya Tegangan Dhuwur, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.