Produk

Maca Magnifier
  • Air ProMaca Magnifier
  • Air ProMaca Magnifier
  • Air ProMaca Magnifier
  • Air ProMaca Magnifier
  • Air ProMaca Magnifier
  • Air ProMaca Magnifier

Maca Magnifier

Kaca pembesar maca iki digawe saka bahan ABS. Awet lan klasik ireng lan putih. Nggawe kaca pembesar dadi apik lan loman. Maca koran, identifikasi perhiasan, lan ndeleng informasi obat-obatan penting. Lensa pembesar sing bening kanthi gagang ergonomis sing nyaman cocog kanggo para senior, wong sing kurang ndeleng, lan degenerasi makula.

Model:HSPO-073

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Maca magnifie



Gelsonlab HSPO-073 Students Pocket Plastic handle Magnifiers , Maca magnifier for the elderly, Magnifying glass for Education 50mm 60mm 75mm 90mm 100mm


Fitur:

Bahan ABS: Kaca pembesar maca iki digawe saka bahan ABS. Awet lan klasik ireng lan putih. Nggawe kaca pembesar dadi apik lan loman. Maca koran, identifikasi perhiasan, lan ndeleng informasi obat-obatan penting.
Kualitas Optik: Lensa pembesar sing jelas kanthi gagang ergonomis sing nyaman sing cocog kanggo para senior, wong sing kurang ndeleng, lan degenerasi makula.
Kejelasan Hign: Cocog kanggo ndeleng rincian apik ing buku, koran, majalah, peta, elektronik, miniatur, perhiasan, botol pil, hobi lan kerajinan.

Trep: mini kompak, ukuran sawit, gampang dilebokake ing kanthong lan digawa menyang endi wae.


Katrangan produk


Kaca Pembesar
1. Kaca Pembesar Berkualitas Tinggi.
2. Desain kompak lan apik gayane, bobot portebel.
3. Digawe nganggo lensa kelas optik bening sing tahan gores, dirancang kanggo para senior, siswa, profesional, wong sing kurang ndeleng lan degenerasi makula.

4. Ukuran bedha: 50mm 60mm 75mm 90mm 100mm


Rincian Produk

Bahan: Plastik ABS, lensa optik
Werna: Ireng



Panas Tags: Magnifier Maca, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.