Produk

Demonstrator Tricolor Cahya
  • Air ProDemonstrator Tricolor Cahya
  • Air ProDemonstrator Tricolor Cahya
  • Air ProDemonstrator Tricolor Cahya
  • Air ProDemonstrator Tricolor Cahya
  • Air ProDemonstrator Tricolor Cahya
  • Air ProDemonstrator Tricolor Cahya
  • Air ProDemonstrator Tricolor Cahya

Demonstrator Tricolor Cahya

Demo Trikolor Cahaya minangka demonstrasi nyampur warna. Tombol mati / urip sing gampang lan mateni tombol kanggo ngontrol warna cahya kanthi tepat. Digawe saka plastik, iki cocog kanggo digunakake para siswa ing ruang kelas ilmu pengetahuan utawa ing laboratorium eksplorasi.

Model:HSPO-005

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Demonstrator tricolor cahya


Gelsonlab HSPO-005  Demonstrator tricolor cahya Economy light Color Mixer Synthesis of experimental device


Kanggo sinau lan mulang babagan macem-macem warna bisa digawe kanthi nambah / nyampur dhasar. telung warna utama Abang, Biru lan Ijo, Intine LED abang, ijo lan biru saka Mixer Warna bisa diatur kanthi beda. Sinau Campuran Warna, Werna Tambahan, Keletihan Warna lan Bayangan Berwarna

Katrangan Produk
 
Ukuran Box 6.25in (15.88cm) x 3.50in (8.89cm) x 4.75in (12.07cm)
Umur sing Disaranake umur 12 taun utawa luwih
Bobot 0 pon 10 ons (0,26 kg)

Demo Trikolor Cahaya minangka demonstrasi nyampur warna. Tombol mati / urip sing gampang lan mateni tombol kanggo ngontrol warna cahya kanthi tepat. Digawe saka plastik, iki cocog kanggo digunakake para siswa ing ruang kelas ilmu pengetahuan utawa ing laboratorium eksplorasi.


Fitur


1. Model demonstrasi campuran warna
2. Swara lan gampang dienggo mati / diuripake lan tombol dipateni
3. Ukur udakara 4,75 "X 3,125" X 4,5 "
4. Eksperimen kanthi atusan kombinasi

5. Apik kanggo laboratorium eksplorasi ilmu pengetahuan, latihan kelas, proyek pameran ilmu pengetahuan lan liya-liyane


Panas Tags: Demo Trikolor Cahaya, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.