Produk

Dheweke Ne leaser Instrument
  • Air ProDheweke Ne leaser Instrument

Dheweke Ne leaser Instrument

Instrument leaser He Ne cukup apik lan modis, ditondoi kanthi kinerja sing stabil lan andal, mono-chromaticity lan direktifitas sing apik, padhang sing dawa, umur dawa, cocog karo jaringan listrik lan akeh ditrapake ing pirang-pirang bidang.

Model:HSPO-050

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dheweke Ne leaser Instrument


Gelsonlab HSPO-050 Dheweke Ne leaser Instrument for teaching use


The Dheweke Ne leaser Instrument is reasonable and fashionable design, characterized by stable and reliable performance, good mono-chromaticity and directivity, high brightness, long life, good adapted to electric network and widely applied in many fields.
Spesifikasi
Dawane gelombang: 632.8nm
Daya laser output:> 2mW
Wektu kerja terus-terusan:> 8h
Ukuran kontur: (1 × w × h) 380mm × 90mm × 100mm

 
Panas Tags: He Ne leaser Instrument, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.