Produk

Disc Warna Warni Newton Listrik
  • Air ProDisc Warna Warni Newton Listrik

Disc Warna Warni Newton Listrik

Kanggo nduduhake manawa cahya putih kasusun saka kabeh warna spektral liwat aditif warna. Wangun disk bunder kanthi pirang-pirang warna kanthi sektor warna spektral kanthi proporsi sing tepat. Nalika muter Disc Warna Listrik Newton kanthi kacepetan sing cukup, kabeh warna bakal katon ilang kanthi nyawiji dadi siji warna putih. Disk kasebut duwe katrol gesekan ing sisih mburi sing nutul rodha nyopir kanthi gagang. Déwan lengkap dipasang ing basis sing stabil.

Model:HSPO-021

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Disc Warna Warni Newton Listrik


Disk warna Newton listrik Gelsonlab HSPO-021, roda warna Newton kanggo disk optik Instrumen Optik Disc optik rotary disk


Katrangan produk


For demonstrating that white light is composed of all the spectral colors through the additive maxing of the colors. Comprising a multi-colored circular disc having sectors of various spectral color in proper proportions. When rotating the Disc Warna Warni Newton Listrik at sufficient speed, all the colors will be observed to disappear by merging into a single white color. The disc has a friction pulley at the back touching the driving wheel with a handle. Complete assembly mounted on a stable base.


 
Panas Tags: Electric Disc Warna Newton, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.