Ngarep > Produk

Produk

Produk

Biosensor cerdas, sistem manajemen POCT rumah sakit, platform terbuka data cloud, manajemen kesehatan awan, sistem pendukung penyakit kronis, pusat manajemen penyakit kronis lan sistem manajemen medis. Hema bakal fokus ing manajemen penyakit kronis ing Internet +, nggawe mode manajemen penyakit kronis anyar, nyambungake pasien lan layanan manajemen kesehatan liwat biosensor cerdas, lan nggampangake akses pasien menyang pandhuan manajemen kesehatan mandhiri kanthi basis data, supaya staf medis lan konsultan manajemen kesehatan bisa nyedhiyani perawatan lan pandhuan sing ditarget.

View as