Produk

Nylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal
  • Air ProNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal
  • Air ProNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal
  • Air ProNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal
  • Air ProNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal
  • Air ProNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal
  • Air ProNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal

Nylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal

Sapuan hidung tenggorokan nylon wis ditampilake yen swab sing dikempalken ngeculake nganti 95% sampel sing diklumpukake dibandhingake karo 25% ing swab tip serat standar-utamane penting yen ukuran sampel cilik.

Model:VS-04

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Nylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal


Descriptions of Nylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal:

Katrangan: Nilon lan Tenggorokan nilon nglumpukake Swab
Bahan: serat nilon + nangani plastik kelas medis
ukuran:

Nangani dia.ught.8-2.5mm,fip sing dikunci: 20mm L, umume: 145mm L, breakpoint Length saka tip: 80mm utawa bisa disesuaikan

MOQ: 5000 pcs
Logo nyithak ing swab utawa paperbag
Packing: Kemasan sterilisasi, Individu ing kantong sing dikupas Kertas, 100 pcs saben tas, 5000 pcs saben karton
Ukuran Karton 60 * 38 * 32cm
N.W./G.W. 8kgs / 9kgs
Sertifikat CE, FDA, RoHs, SGS
wektu produksi 10 dina sawise pesanan dikonfirmasi
conto timbal wektu 20 dina
Kiriman Fedex, UPS, TNT, DHL
panggunaan nggunakake medis, nggunakake rumah sakit, perawatan ing omah, lsp


Informasi pesenan of Nylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal

8011910

SMNT

Tip Mini; Titik istirahat Jarak 80 mm (saka ujung ujung)

8011911

SR80

Reguler; Titik istirahat Jarak 80 mm (saka ujung ujung)

8011912

SFMNT

Tip Mini sing fleksibel; Titik istirahat Jarak 100 mm (saka ujung pungkasan)

8011913

SR100

Biasa; Titik istirahat Jarak 100 mm (saka ujung ujung)

Swab Flocked kanthi Breakpoint sing dibutuhake ing Peel Pouch - Packaged Individual, Sterile


Apa sampeyan pengin nambah koleksi sampel?




Nylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan NasalNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal


Kanthi swab luka serat tradisional, persentase gedhe saka sampel sing dikoleksi tetep ana ing matriks serat pucuk.

 

Sapuan hidung tenggorokan nylon wis ditampilake yen swab sing dikempalken ngeculake nganti 95% sampel sing diklumpukake dibandhingake karo 25% ing swab tip serat standar-utamane penting yen ukuran sampel cilik.


Nylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan NasalNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan NasalNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan NasalNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan NasalNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan NasalNylonNylon Flocked Tenggorokan Tenggorokan Nasal

Panas Tags: Nylon Flocked Tenggorokan Nasal Swab, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.