Produk

Koleksi Gandheng Gandheng Kunci
  • Air ProKoleksi Gandheng Gandheng Kunci
  • Air ProKoleksi Gandheng Gandheng Kunci
  • Air ProKoleksi Gandheng Gandheng Kunci
  • Air ProKoleksi Gandheng Gandheng Kunci
  • Air ProKoleksi Gandheng Gandheng Kunci
  • Air ProKoleksi Gandheng Gandheng Kunci

Koleksi Gandheng Gandheng Kunci

Tongkat sapu kumpul sing diklumpukake ditampilake manawa swab sing dikempalken ngeculake nganti 95% sampel sing diklumpukake dibandhingake 25% ing swab tip serat standar-utamane penting yen ukuran sampel cilik.

Model:VS-02

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Koleksi Gandheng Gandheng Kunci

 

Descriptions of Koleksi Gandheng Gandheng Kunci:

Katrangan: Nylon irung kumpul Swab
Bahan: serat nilon + nangani plastik kelas medis
ukuran:

Nangani dia.ught.8-2.5mm,fip sing dikunci: 20mm L, umume: 145mm L, breakpoint Length saka tip: 80mm utawa bisa disesuaikan

MOQ: 10000 pcs
Logo nyithak ing swab utawa paperbag
Packing: Kemasan sterilisasi, Individu ing kantong sing dikupas Kertas, 100 pcs saben tas, 5000 pcs saben karton
Ukuran Karton 68 * 45 * 48cm
N.W./G.W. 17kgs / 18kgs
Sertifikat CE, FDA, RoHs, SGS
wektu produksi 15 dina sawise pesanan dikonfirmasi
conto timbal wektu 20 dina
Kiriman Fedex, UPS, TNT, DHL
panggunaan nggunakake medis, nggunakake rumah sakit, perawatan ing omah, lsp

 

Order information of Koleksi Gandheng Gandheng Kunci

8011910

SMNT

Tip Mini; Titik istirahat Jarak 80 mm (saka ujung ujung)

8011911

SR80

Reguler; Titik istirahat Jarak 80 mm (saka ujung ujung)

8011912

SFMNT

Tip Mini sing fleksibel; Titik istirahat Jarak 100 mm (saka ujung pungkasan)

8011913

SR100

Biasa; Titik istirahat Jarak 100 mm (saka ujung ujung)

Swab Flocked kanthi Breakpoint sing dibutuhake ing Peel Pouch - Packaged Individual, Sterile

 

Apa sampeyan pengin nambah koleksi sampel?

 


 

  

 

Kanthi swab luka serat tradisional, persentase gedhe saka sampel sing dikoleksi tetep ana ing matriks serat pucuk.

 

Tongkat sapu kumpul sing diklumpukake ditampilake manawa swab sing dikempalken ngeculake nganti 95% sampel sing diklumpukake dibandhingake 25% ing swab tip serat standar-utamane penting yen ukuran sampel cilik.




Panas Tags: Koleksi Gandheng Gesek Gandheng

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.