Produk

Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung
  • Air ProTes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung
  • Air ProTes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung
  • Air ProTes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung
  • Air ProTes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung
  • Air ProTes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung
  • Air ProTes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung

Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung

Kit swab tes tenggorokan irung kanthi tabung gampang dikupas kanthong. Nggampangake presentasi aseptik swab.3ml Media Viral Transport ing tabung mandiri 10ml. Ngilangi tumpahan lan aerofilisasi sing mbebayani biologis. Dioptimalake kanggo tuwuh virus.

Model:VTM-D

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung

 

Batang plastik sing fleksibel dirancang kanthi ergonomis kanggo ngoptimalakeefisiensi koleksi kanthi luwih nyenengake pasien.
Tindakan kapiler ing antarane serat serat nilon nggampangake hidrolik sing kuatpanyerepan saka conto cair. Sampel tetep cedhak ing permukaan supaya luwih gampanglan elusi kanthi cepet, sing ngasilake pamroses spesimen minimal.
* Cocog kanggo conto njerone irung lan nasofaring
* Kasedhiya ing desain breakpoint cetakan unik

 

Peel-Pouch Packaging of Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung:

Gampang dikupas kanthong. Nggampangake presentasi aseptik saka swab.
3ml Media Transport Viral ing tabung mandiri 10ml:
Ngilangi tumpahan lan aerofilisasi sing mbebayani biologis.
Dioptimalake kanggo tuwuh virus.


Sampling Swab Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi TabungSampling Swab Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi TabungSampling Swab Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi TabungSampling Swab Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi TabungSampling Swab Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi TabungSampling Swab Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi TabungSampling Swab Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi TabungSampling Swab Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung



Panas Tags: Tes Swab Tenggorokan Hidung Kanthi Tabung, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.