Produk

Set Blok Padatan Geometris
  • Air ProSet Blok Padatan Geometris
  • Air ProSet Blok Padatan Geometris
  • Air ProSet Blok Padatan Geometris
  • Air ProSet Blok Padatan Geometris
  • Air ProSet Blok Padatan Geometris
  • Air ProSet Blok Padatan Geometris

Set Blok Padatan Geometris

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Blok Padatan Geometris


Gelsonlab HSMM-060 9 pcs Model Geometri Plastik set bentuk Geometris Geosolid Padatan Geometris untuk Pendidikan Sekolah Menengah

Katrangan produk
Werna: N / a
Jelajahi konsep geometri, volume, lan pangukuran liyane kanthi bentuk transparan 3-D kanthi warna sing cerah lan kandel. Basis sing bisa dicopot ngidini ngubungake bentuk 2-D menyang padatan 3-D. Gampang diisi cairan lan gampang diresiki. Set 9 pcs. saben dhuwure 6cm

Panas Tags: Blok Padatan Geometris, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.