Produk

Pamblokiran Padatan Geometris
  • Air ProPamblokiran Padatan Geometris
  • Air ProPamblokiran Padatan Geometris
  • Air ProPamblokiran Padatan Geometris
  • Air ProPamblokiran Padatan Geometris
  • Air ProPamblokiran Padatan Geometris
  • Air ProPamblokiran Padatan Geometris

Pamblokiran Padatan Geometris

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pamblokiran Padatan Geometris


Gelsonlab HSMM-056 12 pcs Plastik bentuk Geometri Set, set model Geometri, blok padatan Geometrik

Fitur:

Jelajahi geometri, volume, lan sesambetan ing antarane wujud, ukuran lan volume
Wangun 3-D transparan kalebu silinder, piramida, kubus, prisma persegi panjang, kubus persegi panjang, prisma segi telu, prisma heksagonal
Tutup bisa dicopot supaya gampang diisi nganggo bahan padhet, udan utawa garing kanggo nguatake konsep pangukuran volume
Bahan padat ukuran 2 "dhuwur lan dilengkapi nampan supaya gampang disimpen
Kelas 3-8
Katrangan produk
Wangun 3-D biru, transparan, digawe saka plastik tahan lama. Set 12 kalebu silinder, piramida, kubus, prisma persegi panjang, persagi persegi panjang, prisma segi telu, lan prisma heksagonal. Saben bentuk duwe tutup sing bisa dicopot, mula bisa diisi lan gampang diresiki.

1.Bahan: Plastik

2. Dhuwur: 5cm

3. Dikemas ing kothak plastik, 12 pcs / set

4. Paket: 50 pcs / ctn, ukuran ctn: 49 * 48 * 60cm G.W.:10kgs

5.Gunakake: Demonstrasi macem-macem bentuk Geometri padhet kanggo siswa.

6. Rega murah, produksi jumlah, wektu cendhak



Panas Tags: Blok Padatan Geometris, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.