Produk

Set Model Bingkai Geometri Wires
  • Air ProSet Model Bingkai Geometri Wires
  • Air ProSet Model Bingkai Geometri Wires
  • Air ProSet Model Bingkai Geometri Wires
  • Air ProSet Model Bingkai Geometri Wires
  • Air ProSet Model Bingkai Geometri Wires
  • Air ProSet Model Bingkai Geometri Wires

Set Model Bingkai Geometri Wires

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Model Bingkai Geometri Wires


Model Bingkai Bentuk Geometri Gelsonlab HSMM-104 19 pcs Set dengan Salib Bagian lan Jalur Bantu, Model Paduan Studi Geometris Sekolah Menengah Studi Matematika

Fitur:

19 bagéyan Model Geometrik Set karo salib lan garis tambahan kalebu: kubus, silinder, piramida, bal, kerucut, lan padatan persegi dowo
Model visualisasi spasial 3D, mbantu sinau geometri sing padhet, nambah imajinasi ruang
Nggoleki: konstruksi geometris & salib & arris, volume, dawa sisih, paralel, hubungan jejeg
Alat bantu mengajar geometri matematika sekolah menengah kanggo pasokan guru siswa
Digawe saka plastik kanthi permukaan sing alus, gampang dicekel, hadiah dolanan xams pendidikan
Katrangan produk

Katrangan:

- 19 lembar Model Geometrik sing disetel karo salib lan garis tambahan kalebu: kubus, silinder, piramida, bal, kerucut, lan padatan persegi dowo
- Model visualisasi spasial 3D, mbantu sinau geometri sing solid, ningkatake imajinasi ruang
- Nggoleki: konstruksi geometris & salib & arris, volume, dawa sisih, paralel, hubungan jejeg
- Alat piwulang geometri matematika sekolah menengah manipulasi kanggo pasokan guru siswa
- Digawe saka plastik kanthi permukaan sing alus, gampang dicekel, hadiah dolanan xams pendidikan
- Bahan: plastik
- Werna: Minangka gambar

Model geometri kawat logam, 19 pcs / set.

1set / ctn, ukuran Ctn 60x44x31cm, 9.0 / 9.5kgs.

Bahan: Kawat besi galvanis sing disambungake karo las gas, Lumahing kanthi injeksi plastik, warna putih digawe kanthi suhu dhuwur

Panas Tags: Set Model Bingkai Geometri Wires, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.