Produk

Model Bentuk Geometri 3d Model Solid
  • Air ProModel Bentuk Geometri 3d Model Solid
  • Air ProModel Bentuk Geometri 3d Model Solid
  • Air ProModel Bentuk Geometri 3d Model Solid
  • Air ProModel Bentuk Geometri 3d Model Solid
  • Air ProModel Bentuk Geometri 3d Model Solid
  • Air ProModel Bentuk Geometri 3d Model Solid

Model Bentuk Geometri 3d Model Solid

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model Bentuk Geometri 3d Model Solid


Gelsonlab HSMM-062 Educational10 pcs Plastik 3D Geometri Bentuk Model Padat bentuk Geromtry set

produk pendhidhikan ilmu pengetahuan nyakup prinsip matematika lan sains terapan ing proyek berbasis kelas lan homeschool. guru ing kelas pra-k, SD, lan sekunder nggunakake kit lan produk ilmu sains saliyane kurikulum ilmu, teknologi, teknik, lan matematika (batang) kanggo nduduhake konsep batang lan aplikasi dunia nyata liwat kegiyatan langsung. proyek pendhidhikan ilmu pengetahuan kalebu macem-macem kegiyatan, kayata eksperimen praktis ing teknik, aeronautika, robotika, energi, kimia, fisika, biologi, lan geologi.

Featrue:

Entuk pangerten konsep geometris kanthi langsung
Sinau babagan wujud, ukuran lan hubungan antarane area lan volume
Plastik sing bisa diisi plastik sing sampurna kanggo demonstrasi lan eksperimen
Set 10-potong kalebu macem-macem bentuk geometris lan pandhuan kegiatan
Sampurna kanggo umur 8+ taun
Spesifikasi Produk:

1.10 pcs / set

2. Digawe saka PVC

3. Dhuwur: 15.5cm

4. Kalebu 10 macem-macem wujud

5. Paket: ukuran 1 set / ctn: 37 * 27 * 31.5cm

Panas Tags: 3D Geometry Bentuk Model Padhet, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.