Produk

Simbol Tangan Tembaga
  • Air ProSimbol Tangan Tembaga
  • Air ProSimbol Tangan Tembaga
  • Air ProSimbol Tangan Tembaga
  • Air ProSimbol Tangan Tembaga
  • Air ProSimbol Tangan Tembaga
  • Air ProSimbol Tangan Tembaga

Simbol Tangan Tembaga

Cymbals Tangan Tembaga bisa ngasilake swara perkusi sing apik banget, mbantu nambah irama lan denyut jantung bocah. Uga bisa nggunakake kemampuan koordinasi bocah ing mripat lan tangan.

Model:HS-CY5M15-1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Simbol Tangan Tembaga                                      


Gelsonlab HS-CY5M15-1 15cm Mini Bocah-Bocah Bocah-Bocah cilik Gembok Tangan Gong Band Irama Ngalahake Perkusi Alat Musik Mainan


 

Simbal bisa ngasilake swara perkusi sing apik banget, ngewangi rasa irama lan denyut bocah.
Uga bisa nggunakake kemampuan koordinasi bocah ing mripat lan tangan.
Saben cymbal diameteripun udakara 5,9 inci, ukurane sampurna lan bobot entheng kanggo tangan cilik bocah.
Kanthi tali driji supaya gampang digunakake lan digunakake.
Digawe saka bahan berkualitas tinggi lan ramah lingkungan.
Katrangan produk
Spesifikasi:
Bahan: Tembaga
Ukuran Barang: Kira-kira 15cm * 15cm * 3cm / 5.9 * 5.9 * 1.2in
Bobot Barang: Kira-kira.256g / 9.0oz (1 Pasang)
Ukuran Paket: Kira-kira 16 * 16 * 5cm / 6.3 * 6.3 * 2.0in
Bobot Paket: udakara.257g / 9.0oz

Dhaptar Paket:

1 Pasangan * Cymbal


Panas Tags: Simbol Tangan Tembaga, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.