Produk

Rak Tabung Tes Kayu 2 Kayu
  • Air ProRak Tabung Tes Kayu 2 Kayu
  • Air ProRak Tabung Tes Kayu 2 Kayu

Rak Tabung Tes Kayu 2 Kayu

Rak tabung uji 2 tingkat kayu iki digawe saka kayu atos 5/16 "lan duwe pin pangatusan. Bolongan ndhuwur diameteripun 20mm lan ngisor diameteripun 25mm.

Model:HSG-032

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rak Tabung Tes Kayu 2 Kayu


Gelsonlab HSG-032 Rak Tabung Tes Kayu 2 Kayu, 13 Tube


Rak tabung uji 2 tingkat kayu iki digawe saka kayu atos 5/16 "lan duwe pin pangatusan. Bolongan ndhuwur diameteripun 20mm lan ngisor diameteripun 25mm.

- 2 rak: (6) bolongan ndhuwur 20mm, (6) bolongan ngisor 25mm
- 6 pin pangatusan

- 5/16 "kayu atos


Panas Tags: Rak Tabung Uji Kayu 2, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.