Produk

Kertas Tes PH Universal
  • Air ProKertas Tes PH Universal
  • Air ProKertas Tes PH Universal
  • Air ProKertas Tes PH Universal
  • Air ProKertas Tes PH Universal
  • Air ProKertas Tes PH Universal
  • Air ProKertas Tes PH Universal

Kertas Tes PH Universal

Kertas Tes PH Universal Bisa digunakake kanggo nemokake pH banyu, urin manungsa, sampel saliva lisan utawa pH alkali asam bawok. Omah ing rodha plastik sing gampang digunakake, mung luh bagean cilik saka Strip kanggo dites.

Model:HSG-239

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kertas Tes PH Universal                                  

Geslonlab HSG-239 Strip Kertas Tes pH Universal Gulung Strip pH, Ukur pH Range Lengkap 0-14

                                                                                                                                                 

Super sensitif lan akurat
Tes sawetara 0 - 14
Asile cepet
1.0 nambah antara pH 0 - 14
Ekonomis
Bisa digunakake kanggo nemokake pH banyu, urin manungsa, conto saliva lisan utawa pH alkali asam bawok

Gulung A5 meter kertas tes indikator pH kualitas tinggi spesialis sing nyedhiyakake maca pH akurat sing bisa dipercaya. Omah ing rodha plastik sing gampang digunakake, mung luh bagean cilik saka Strip kanggo dites. Kertu diagnostik kanggo nyoba tingkat asam & alkali & cocog kanggo sawetara panggunaan. Gulung kertas litmus pH jarak sempit iki minangka produk sing irit lan andal sing bisa digunakake kanggo nemokake pH banyu, urin manungsa, sampel saliva lisan utawa pH alkali asam bawok

Panas Tags: Kertas Tes PH Universal, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.