Produk

Piranti Elektrolisis Banyu
  • Air ProPiranti Elektrolisis Banyu

Piranti Elektrolisis Banyu

Model:HSCE-002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti Elektrolisis Banyu                                 


Gelsonlab HSCE-002 Alat Laku Elektronik Brownlee, Piranti Elektrolisis Banyu


 

Fitur produk
Elektroda Platinum Awet
Desain Kompak
6-12 Volt DC Operasi
 
 
Katrangan produk
Alat Elektrolisis Brownlee iki dilengkapi elektroda platinum, tabung uji kaca, lan terminal sekrup kanggo hookup sing gampang. Alat Elektrolisis Brownlee bisa dipasang ing ndhuwur gelas laboratorium. Piranti kasebut kanthi gampang nduduhake elektrolisis banyu lan misahake Hidrogen lan Oksigen. Mbukak 6-12 Volt DC kanggo operasi. Pandhuan klebu.

Panas Tags: Piranti Elektrolisis Banyu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.