Produk

Alat Elektrolisis Brownlee
  • Air ProAlat Elektrolisis Brownlee
  • Air ProAlat Elektrolisis Brownlee
  • Air ProAlat Elektrolisis Brownlee
  • Air ProAlat Elektrolisis Brownlee
  • Air ProAlat Elektrolisis Brownlee
  • Air ProAlat Elektrolisis Brownlee

Alat Elektrolisis Brownlee

Model:HSCE-001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alat Elektrolisis Brownlee                            


Alat Elektrolisis Gelsonlab HSCE-001 Brownlee, Piranti Elektrolisis Banyu Mandhiri


 

Fitur produk
Dikandhut dhewe
Elektroda Karbon Ganda Klebu
Kelulusan Dual (wisuda 0,1 ml) Tabung Tes Klebu
Terminal Input Voltase 4mm (Abang & Ireng)
Retainer Tabung Tes Dimuat Musim Semi
 
 
Katrangan produk
Elektrolisis banyu kanthi mandhiri iki dilengkapi elektroda karbon, tangki plastik, tabung uji plastik lulusan, lan konektor kawat kanggo terminal naleni utawa klip buaya. Piranti kasebut kanthi gampang nduduhake elektrolisis banyu lan misahake Hidrogen lan Oksigen. Mbukak 6-12 Volt DC kanggo operasi kayata batere lantern utawa pasokan listrik DC variabel. Pandhuan klebu.

Rincian produk
Ukuran Produk: 3,5 x 6 x 3,5 inci; 0,32 ons

Panas Tags: Peralatan Elektronik Brownlee, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.