Produk

Konduktivitas Aparat Solusi
  • Air ProKonduktivitas Aparat Solusi
  • Air ProKonduktivitas Aparat Solusi
  • Air ProKonduktivitas Aparat Solusi

Konduktivitas Aparat Solusi

Model:HSCE-003

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Konduktivitas Aparat Solusi                        


Gelsonlab HSCE-003 Konduktivitas Aparat Solusi, Solution Conductometer 


Kanggo siswa nggunakake pendhidhikan

 

 

Fitur produk
Ngidini siswa sampeyan bener-bener ngamati kenaikan lan penurunan konduktivitas cairan
Terdiri saka soket cetakan ing tutup PVC, disediakake postingan ngiket kanggo sambungan rong kabel kawat
Rong elektroda nyambung internal karo sirkuit lampu
Tutupe dirancang kanggo pas tumbler kaca bening
Lampu bohlam, gelas kaca, lan lembar instruksi diwenehake
 
 
Katrangan produk
Ngidini siswa sampeyan bener-bener ngamati kenaikan lan penurunan konduktivitas cairan. Consists of a molded socket on a pvc cover, provided with binding posts for connection of two wire cords. Two electrodes are internally connected to the lamp circuit. The cover is designed to fit a clear glass tumbler. Light bulb, glass tumbler, and instructions sheets are provided. 

  

Demonstrasi prinsip konduktivitas larutan elektrolit sajrone mulang.
Gelas kanthi diameter 70mm lan 80mm dhuwur. Tutup plastik, tutup disedhiyakake karo terminal plug pisang sing positif lan negatif, terminal positif sing ana gandhengane karo 0.3V / 0.3A kanthi katoda lampu cilik, anoda sing disambung karo lampu cilik sing dipasang ing sangisore tutup kawat tembaga; terminal negatif disambungake karo dipasang ing tutup karbon. Ukuran umume udakara 80 * 122mm diameteripun.
Ing eksperimen kasebut, kanthi jumlah larutan elektrolit ing gelas, gelas kasebut bakal ditutupi, kabel tembaga lan batang sing dicelupake ing larutan. Kanthi konektor colokan pisang 4mm ing sanjabane catu daya DC3-6V, bolam lampu cilik, solusi elektrolit bisa konduktif.
Prinsip: nalika larutan elektrolit dadi DC, yin lan ion ing larutan masing-masing kanggo anoda lan katoda ing gerakan reaksi elektrolitik, untung lan rugi elektronik, ilang elektron ing anoda, elektron ing katoda, mbentuk arah gerakan elektron, dadi larutan elektrolit bisa konduktif.
Cathetan:

1, nalika nindakake eksperimen, kudu nggatekake gelas kanthi alon-alon;
2, solusi umum asam lan alkali bisa konduktif, larutan organik ora bisa konduktif. Lakukan eksperimen kanggo konfirmasi.

Rincian produk
Ukuran Produk: 4 x 3,5 x 3.5 inci; 65 pon

Panas Tags: Konduktivitas Aparat Solusi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.